ΗΠΑ: Έπεσε γερανός σε υπό ανέγερση κτίριο της Google - Τέσσερις νεκροί (vid)
Δύο από τους νεκρούς εργάζονταν στον γερανό και οι δύο άλλοι βρίσκονταν σε διαφορετικά οχήματα πάνω στα οποία έπεσε ο γερανός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερις άνθρωποι, τρεις άνδρες και μια γυναίκα, όταν ένας γιγάντιος γερανός έπεσε και τους καταπλάκωσε στο Σιατλ. Ο γερανός λειτουργούσε στο εργοτάξιο ενός μελλοντικού συγκροτήματος της Google. Το δυστύχημα σημειώθηκε στη συνοικία Σάουθ Λέικ Γιούνιον του Σιάτλ λίγο μετά τις 3:30 μ.μ. τοπική ώρα.
Από την κατάρρευση του γερανού συνετρίβησαν πέντε αυτοκίνητα ενώ ένα έκτο υπέστη ζημιές στη διασταύρωση των οδών Φέρβιου Άβενιου Νορθ και Μέρσερ Στριτ, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σιάτλ.
Δύο από τους νεκρούς εργάζονταν στον γερανό και οι δύο άλλοι βρίσκονταν σε διαφορετικά οχήματα πάνω στα οποία έπεσε ο γερανός στον δρόμο, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής που αναρτήθηκε στο Ίντερνετ.
Άλλα τέσσερα άτομα εξετάσθηκαν επιτόπου από ιατρικό προσωπικό και τρία εξ αυτών -ένας 27χρονος, μια 25χρονη και ένα κοριτσάκι 4 μηνών- μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους.
Τα αίτια της κατάρρευσης του γερανού ερευνώνται από από τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας Ουάσινγκτον.
Πώς σβήνονται χιλιάδες ευρώ τόκων για τους οφειλέτες του νόμου Κατσέλη - Η κρίσιμη ημερομηνία
Στη Βουλή το αίτημα για την άρση ασυλίας του Αβραμόπουλου - Ελέγχεται και για εγκληματική οργάνωση
Η πικρή ιστορία του ναυτικού που βρέθηκε μουμιοποιημένος στα ανοικτά σε ένα μισοδιαλυμένο σκάφος
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το αστρονομικό ποσό που θα πάρει από τους Miami Heat!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



