Αεροπορική εταιρεία κατεβάζει... ρολά - Ακυρώνονται δεκάδες πτήσεις
Οι πιλότοι της εταιρείας απεργούν από την Παρασκευή, μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για τους μισθούς τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην ακύρωση εκατοντάδων πτήσεων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν την Κυριακή προχώρησε πασίγνωστη αεροπορική εταιρεία, καθώς η απεργία των πιλότων της συνεχίζεται για τρίτη ημέρα, προκαλώντας αρκετά προβλήματα.
Οι πιλότοι της εταιρείας απεργούν από την Παρασκευή, μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για τους μισθούς τους, με συνέπεια να ακυρωθεί περίπου το 70% των προγραμματισμένων πτήσεων, επηρεάζοντας τις πτήσεις που είχαν προγραμματίσει περίπου 170.000 ταξιδιώτες για το Σαββατοκύριακο.
Πρόκειται για την εταιρεία SAS, η οποία ανακοίνωσε ότι πολλές πτήσεις δεν θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή. «Ζητούμε συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μας από τους πελάτες μας, που επηρεάζονται από την συνεχιζόμενη απεργία των πιλότων», ανέφερε σε ανακοίνωσή της.
Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έβαζαν τα χρήματα σε λογαριασμό νεκρού - Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα της Κρήτης
Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



