Θρίλερ στη Γερμανία: Άνδρας πήγε να κάψει ζωντανή γυναίκα μέσα σε τραμ
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η γερμανική αστυνομία για άνδρα που περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό γυναίκα επιβάτιδα του τραμ και της έβαλε φωτιά, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα.
Η 46χρονη δέχθηκε την επίθεση ενώ βρισκόταν μέσα στο τραμ στη Γκέρα, στην ανατολική Γερμανία. «Την ψέκασε με εύφλεκτο υγρό και την πυρπόλησε ένας άνδρας», τονίζει η αστυνομία του κρατιδίου της Θουριγγίας. Όταν άλλοι επιβάτες πάτησαν το κουμπί της στάσης έκτακτης ανάγκης, ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το άνοιγμα των θυρών για να διαφύγει.
Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη
An assailant sets a woman alight on a tram in eastern Germany and fleeshttps://t.co/4P4TO51ilp
— Stars and Stripes (@starsandstripes) March 16, 2025
Ο οδηγός του τραμ χρησιμοποίησε πυροσβεστήρα για να σβήσει τις φλόγες, αλλά η γυναίκα είχε ήδη υποστεί σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για να διαπιστώσουν αν ο άνδρας και η γυναίκα γνωρίζονταν μεταξύ τους ή αν το έγκλημα έγινε τυχαία.
Επαναστατική κίνηση στο Ναύπλιο, αν και αποτυχημένη «έδειξε» στον βασιλιά Όθωνα το δρόμο της έξωσης
Τα ποντίκια δεν άντεξαν στον Παράδεισο - Συγκλονιστικό πείραμα του 1968 «δείχνει» ανθρώπινες κοινωνίες της εποχής μας
Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Διαψεύδει τη Βρετανία η Κύπρος για τους ιρανικούς πυραύλους - Χτύπημα της Τεχεράνης σε πετρελαιοφόρο ανοιχτά του Ομάν
Το «κάστρο» των τραπεζών και η οργή της κοινωνίας: Το καρτέλ που έχει γίνει «κράτος εν κράτει» και μια σχέση εμπιστοσύνης που καταρρέει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



