Ιράν: Ο επόμενος γύρος των συνομιλιών με τις ΗΠΑ θα γίνει στο Ομάν
Οι επικεφαλής της ολλανδικής και της ιταλικής διπλωματίας είχαν διαβεβαιώσει νωρίτερα πως ο δεύτερος γύρος θα διεξαγόταν στη Ρώμη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο επόμενος γύρος συνομιλιών μεταξύ των αντιπροσωπειών του Ιράν και των ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Μούσκατ, πρωτεύουσα του Ομάν, όπως ανακοίνωσε χθες Δευτέρα (14/04) το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν, σύμφωνα με το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
«Απαντώντας σε ερώτηση του IRNA χθες Δευτέρα το βράδυ, ο (εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Εσμαΐλ) Μπαγαεΐ είπε πως έπειτα από διαβουλεύσεις, αποφασίστηκε να διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος των συνομιλιών στην ομανική πρωτεύουσα τη 19η Απριλίου», μετέδωσε το πρακτορείο.
Οι επικεφαλής της ολλανδικής και της ιταλικής διπλωματίας, αντίστοιχα οι Κάσπαρ Φέλτκαμπ και Αντόνιο Ταγιάνι, είχαν διαβεβαιώσει νωρίτερα πως ο δεύτερος γύρος αυτών των συνομιλιών, έπειτα από τον πρώτο το Σάββατο στο Ομάν, θα διεξαγόταν στη Ρώμη.
Κυψέλη: Γέμισε ο δρόμος με υγρό τσιμέντο - Τι είναι ο αθηναϊκός σχιστόλιθος και τα σενάρια που εξετάζονται
Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
Πόση φθορά αντέχει η κυβέρνηση; Ο Λαζαρίδης το νέο πρόβλημα Μητσοτάκη - «Δεν θέλω ου!» (Ep27)
Νεκρή 19χρονη στην Κεφαλονιά: «Μου έριξε χάπι βιασμού» - Οι γνώριμοι των Αρχών συλληφθέντες και οι καταγγελίες για τον αρσιβαρίστα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




