Ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο – Τουλάχιστον δύο νεκροί και 54 τραυματίες
Πλήγματα και στο Χάρκοβο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τουλάχιστον δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 54 τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους παιδιά, σε ρωσική επιδρομή με πυραύλους και drones στην ουκρανική πρωτεύουσα, ανακοίνωσε μέσω Telegram ο δήμαρχος του Κιέβου, ο Βιτάλι Κλίτσκο, τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη.
Έκανε λόγο για «δυο ανθρώπους που σκοτώθηκαν στην πρωτεύουσα» και άλλους 54 τραυματίες, ανάμεσά τους 38 που εισήχθησαν σε νοσοκομεία, συμπεριλαμβανομένων «έξι παιδιών».
Ο αιρετός έδινε ολοένα υψηλότερο απολογισμό τραυματιών κατά τη διάρκεια της επιδρομής.
Παράλληλα στο Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, ο δήμαρχος Ιχόρ Τερέχοφ έκανε λόγο επίσης μέσω Telegram για πλήγματα της Ρωσίας με επτά πυραύλους και drones, χωρίς πάντως να αναφερθεί σε θύματα μέχρι στιγμής.
Πώς το δράμα της Γάζας γίνεται προεκλογικό εργαλείο στις ισραηλινές εκλογές: Το «δόγμα Νταχίγια» και η πολιτική της συντριβής
Έκτακτο δελτίο από τη ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Στο επίκεντρο και η Αττική
Οι τέσσερις εκλογές που μπορεί να αλλάξουν τον κόσμο: Ο Τραμπ, ο Νετανιάχου και η μάχη με τον αυταρχισμό
Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στους φούρνους «Το Χωριάτικο» - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και ο λογιστής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



