Ιταλία: Μαχαιρώθηκε θανάσιμα 26χρονος σε συμπλοκή οπαδών της Αταλάντα και της Ίντερ
Η λεπίδα και η λαβή του μαχαιριού βρέθηκαν σε μικρή απόσταση από το θύμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο 26χρονος φίλαθλος, ο Ρικάρντο Κλαρίς, σκοτώθηκε σε συμπλοκή που ξέσπασε μεταξύ οπαδών της Αταλάντα και της Ίντερ, σε έναν δρόμο που οδηγεί στο γήπεδο του Μπέργκαμο.
Ένας 19χρονος, ο Τζάκοπο Ντε Σιμόνε, παραδόθηκε στην αστυνομία και είναι ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες - όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport-, ενήργησε για να υπερασπιστεί τον αδελφό του.
Σύμφωνα με μάρτυρες, η συμπλοκή ξέσπασε λόγω οπαδικών διαφωνιών, και ορισμένοι κάτοικοι ανέφεραν ότι είδαν κλομπ και κοντάρια. Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν, έξω από ένα μπαρ στο Μπόργκο Σάντα Κατερίνα ανάμεσα σε δύο μικρές ομάδες οπαδών, μία που ανήκε στους οπαδούς της Αταλάντα και μία στην Ίντερ, αφού ο 19χρονος, μαζί με τον δίδυμο αδερφό του και μερικούς φίλους, φώναζαν συνθήματα. Το θύμα πήγαινε στην Curva Nord της Αταλάντα.
Η λεπίδα και η λαβή του μαχαιριού βρέθηκαν σε μικρή απόσταση από το θύμα, ανέφερε η αστυνομία.
Ο 19χρονος που συνελήφθη κρατείται εν αναμονή της ακρόασης από τον δικαστή προκαταρκτικής έρευνας. Οι έρευνες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη για να διευκρινιστεί η δυναμική των γεγονότων και τυχόν ευθύνες άλλων ατόμων.
«Θα είμαστε εδώ αν η κυριαρχία σας απειληθεί»: Η συζήτηση Μακρόν - Μητσοτάκη στη Ρωμαϊκή Αγορά
Σοκ στη Σκάλα Ωρωπού: Μπάζωσαν τη θάλασσα στην προστατευόμενη λιμνοθάλασσα Natura
Νεκρός εκατομμυριούχος κυνηγός στην Αφρική: Έψαχνε αντιλόπες και σκοτώθηκε από πέντε ελέφαντες
Στο σφυρί η έπαυλη που γυρίστηκε το θρυλικό «Scarface» - Πωλείται 237 εκατομμύρια δολάρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



