Ισραήλ: Ο Νετανιάχου υπόσχεται περισσότερες επιθέσεις μετά το πυραυλικό χτύπημα των Χούθι στο αεροδρόμιο
Ο πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης έπληξε το πρωί της Κυριακής περιοχή στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά το πυραυλικό χτύπημα στο αεροδρόμιο «Μπεν Γκουριόν» του Ισραήλ από τους Χούθι, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου υποσχέθηκε περισσότερες επιθέσεις κατά των ανταρτών της Υεμένης.
Ο πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης έπληξε το πρωί της Κυριακής περιοχή στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς η ισραηλινή αεράμυνα απέτυχε να τον αναχαιτίσει.
Όπως επιβεβαίωσαν οι Δυνάμεις Άμυνας του Ισραήλ (IDF), έγιναν αρκετές προσπάθειες αναχαίτισης του βαλλιστικού πυραύλου, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να πλήξει περιοχή του αεροδρομίου Μπεν Γκουριόν.
Διαβάστε ακόμη
Μπλόκα αγροτών: Κομμένη στα δύο η Ελλάδα με χιλιάδες τρακτέρ - «Η κυβέρνηση θα είναι υπεύθυνη αν μας χτυπήσει η αστυνομία»
Τι θα συμβεί στον πλανήτη αν ο Τραμπ... βάλει χέρι στο «βρόμικο» πετρέλαιο της Βενεζουέλας;
Ο Μητροπολίτης Κοζάνης... ξέρει γιατί κάηκαν 47 παιδιά στο Κραν Μοντανά - «Όταν δεν επιλέγεις τον δρόμο της αρετής»
Θα κάνει ο Τραμπ Τρίτο Παγκόσμιο και δεν θα προλάβουμε το κόμμα Καρυστιανού - «Δεν θέλω ου!» (Ep14)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



