Νέα αιματοχυσία στην Ουκρανία - Η Ρωσία βομβάρδισε το Κίεβο
Πολλοί νεκροί και τραυματίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Η Ρωσία πραγματοποίησε επίθεση στο Κίεβο με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, με πολλούς ανθρώπους να σκοτώνονται στην ουκρανική πρωτεύουσα.
Η επίθεση έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής (6/6) και σκότωσε πολλούς ανθρώπους, ενώ τραυμάτισε ακόμα περισσότερους, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Βιτάλι Κλίτσκο. Η Ρωσία επιχειρεί να πλήξει διάφορες περιοχές της Ουκρανίας, μετά την επίθεση σε ρωσικές αεροπορικές βάσεις που εξαπέλυσε το Κίεβο πριν από μια εβδομάδα.
Στις φωτογραφίες του Associated Press αποτυπώνεται η καταστροφή στην ουκρανική πρωτεύουσα, με τον πόλεμο στην ανατολική Ευρώπη να συνεχίζεται χωρίς να υπάρχει χαραμάδα ελπίδας για κατάπαυση του πυρός.
Διαβάστε ακόμη
Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




