ΥΠΕΞ Ισραήλ στο OPEN: «Υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας - Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθεια των ΗΠΑ»
«Μίλησα με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος καταδίκασε την επίθεση κατά του νοσοκομείου», τόνισε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο OPEN μίλησε ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Γκίντεον Σαάρ, στην απεσταλμένη του ΟΡΕΝ, Αδαμαντία Λιόλιου, σχετικά με την ιρανική πυραυλική επίθεση στο οικονομικό κέντρο και το μεγαλύτερο νοσοκομείο στο νότιο Ισραήλ, στην Μπερ Σεβά.
«Μίλησα με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος καταδίκασε την επίθεση κατά του νοσοκομείου», τόνισε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών.
«Υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας και είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθεια των ΗΠΑ σε επιχειρήσεις άμυνας», δήλωσε.
Από πλευράς του, τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο Σορόκα περιγράφει στο OPEN: «Ακούστηκε ένα μεγάλο μπουμ, όλοι έπεσαν πίσω. Μετά όταν τελείωσαν όλα, πήγαμε μέσα να ελέγξουμε ποιος έχει τραυματιστεί».
Ο επικεφαλής Διοίκησης Ασφαλείας του Ισραήλ, δήλωσε: «Ήμασταν αρκετά τυχεροί καθώς η διοίκηση του νοσοκομείου είχε απομακρύνει πολλούς ασθενείς πριν μέρες σε υπόγειους χώρους. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχαμε πολύ σοβαρούς τραυματισμούς».
Το OPEN στο νοσοκομείο που χτυπήθηκε
Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



