ΟΗΕ για Μεσανατολικό: Η διεθνής διάσκεψη θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Ιουλίου
Η διάσκεψη αυτή, με αντικείμενο το παλαιστινιακό ζήτημα και τη λύση των δύο κρατών, είχε αναβληθεί λόγω του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η διεθνής διάσκεψη για το Μεσανατολικό, που επρόκειτο να διεξαχθεί τον Ιούνιο στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη αλλά αναβλήθηκε, προγραμματίστηκε για τις 28 και 29 Ιουλίου, ανέφεραν σήμερα διπλωματικές πηγές.
Η διάσκεψη αυτή, με αντικείμενο το παλαιστινιακό ζήτημα και τη λύση των δύο κρατών, είχε αναβληθεί λόγω του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν.
Οι διπλωματικές πηγές που μίλησαν στο Γαλλικό Πρακτορείο δεν έδωσαν περισσότερες διευκρινίσεις όσον αφορά το πρόγραμμα και το επίπεδο των συμμετεχόντων. Αρχικά, αναμενόταν να συμμετάσχουν πολλοί ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων.
Στη διάσκεψη συμπροεδρεύουν η Γαλλία και η Σαουδική Αραβία.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε χθες να αναγνωριστεί το κράτος της Παλαιστίνης ταυτόχρονα από τη χώρα του και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ είπε ότι θα πρέπει «να δοθεί έμφαση» στην επίτευξη εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



