Ισπανία: Βίαια επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών ομάδων, κατοίκων και μεταναστών από τη Βόρεια Αφρική στην πόλη Τορέ Πατσέκο
Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας συνελήφθη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν αργά χθες το βράδυ μεταξύ ακροδεξιών ομάδων, κατοίκων και μεταναστών από τη Βόρεια Αφρική στην πόλη Τορέ Πατσέκο, μετά από μία επίθεση που δέχθηκε ένας ηλικιωμένος άντρας από αγνώστους την προηγούμενη εβδομάδα.
Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας συνελήφθη στη διάρκεια των ταραχών, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters, σε ένα από τα χειρότερα επεισόδια στη χώρα κατά τις τελευταίες δεκαετίες.
Η πόλη ήταν πιο ήσυχη σήμερα, αλλά αναμένονται περισσότερες συλλήψεις σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν άντρες ντυμένους με ρούχα που έφεραν σύμβολα των ακροδεξιών οργανώσεων και μετανάστες με σημαίες από το Μαρόκο να πετάνε αντικείμενα εκατέρωθεν κατά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια που προκλήθηκαν μετά από ημέρες ηπιότερων εντάσεων.
Τα συγκλονιστικά σημειώματα των 200 στην Καισαριανή - «Πατερούλη, πάω για εκτέλεση, να 'σαι περήφανος για το μονάκριβο γιο σου»
Τέμπη: Άμεσες εκταφές 9 σορών ζητά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας - «Κοροϊδία» καταγγέλλει η Καρυστιανού
Στον κύκλο του Έπσταϊν και η Ναόμι Κάμπελ - Ο ρόλος της στη «στρατολόγηση» κοριτσιών
Ρόμπερτ Ντιβάλ: Πέθανε ο θρυλικός ηθοποιός σε ηλικία 95 ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



