Ισπανία: Βίαια επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών ομάδων, κατοίκων και μεταναστών από τη Βόρεια Αφρική στην πόλη Τορέ Πατσέκο
Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας συνελήφθη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν αργά χθες το βράδυ μεταξύ ακροδεξιών ομάδων, κατοίκων και μεταναστών από τη Βόρεια Αφρική στην πόλη Τορέ Πατσέκο, μετά από μία επίθεση που δέχθηκε ένας ηλικιωμένος άντρας από αγνώστους την προηγούμενη εβδομάδα.
Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας συνελήφθη στη διάρκεια των ταραχών, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters, σε ένα από τα χειρότερα επεισόδια στη χώρα κατά τις τελευταίες δεκαετίες.
Η πόλη ήταν πιο ήσυχη σήμερα, αλλά αναμένονται περισσότερες συλλήψεις σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν άντρες ντυμένους με ρούχα που έφεραν σύμβολα των ακροδεξιών οργανώσεων και μετανάστες με σημαίες από το Μαρόκο να πετάνε αντικείμενα εκατέρωθεν κατά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια που προκλήθηκαν μετά από ημέρες ηπιότερων εντάσεων.
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



