Φρίκη στη Βραζιλία: 12χρονη πέθανε κατά τη γέννα του παιδιού της - Είχε βιαστεί από 22χρονο
Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία κατά τη διάρκεια καισαρικής τομής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία 12χρονη στη Βραζιλία βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια τοκετού. Η εγκυμοσύνη του 12χρονου παιδιού είχε προκύψει μετά τον βιασμό του από έναν 22χρονο άνδρα.
Η ανήλικη ήταν στον όγδοο μήνα της κύησης. Μεταφέρθηκε εκτάκτως με αφόρητους πόνους στο στομάχι στο νοσοκομείο της πόλης Μπέλο Οριζόντε.
Δεν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη του το 12χρονο παιδί
Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η 12χρονη υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική τομή. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.
Η ανήλικη έχασε τη ζωή της. Το μωρό γεννήθηκε κανονικά. Συγγενείς του νεκρού παιδιού υποστηρίζουν ότι δεν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη. Για αρκετές εβδομάδες δεν έλεγε στους γονείς του τι είχε συμβεί, παρότι είχε συμπτώματα όπως η ναυτία.
Οι γιατροί ενημέρωσαν τις Αρχές, λόγω της ηλικίας του παιδιού. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι βιαστής της 12χρονης ήταν ένας 22χρονος. Στη Βραζιλία, ο βιασμός αδύναμου προσώπου επισείει ποινή φυλάκισης έως και 15 χρόνια.
Οι δημοσκοπήσεις που «μπλόκαραν» το Μαξίμου, η γελοία φήμη για τον Ξυλούρη που δεν είναι «Φραπές», η σύγκρουση Καρυστιανού-Ασλανίδη
Διαγωνισμοί και... αποκλεισμοί: Κόντρα ΚΤΕΛ - κυβέρνησης για το συγκοινωνιακό έργο στην περιφέρεια
Τα μέτρα - έκπληξη στο στεγαστικό, το μήνυμα στους αγρότες και οι αιχμηρές αναφορές: Τι είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή
Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




