Σοκαριστικό δυστύχημα στις ΗΠΑ: Μαγνητικός τομογράφος ρούφηξε και σκότωσε άνδρα που φορούσε βαριά αλυσίδα
«Έβλεπα το μηχάνημα να τον τραβάει»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη ζωή του έχασε 61χρονος στο Λονγκ Άιλαντ των ΗΠΑ, που τον ρούφηξε μαγνητικός τομογράφος. Η σύζυγος του Κιθ Μακάλιστερ είχε κλείσει ραντεβού για μαγνητική τομογραφία σε κλινική της περιοχής.
Καθώς ο μαγνητικός τομογράφος σκάναρε το πόδι της, τον κάλεσε σε βοήθειά, με αυτόν να έρχεται στην πόρτα. Η χειρίστρια του επέστρεψε να μπει κανονικά στο δωμάτιο παρά το γεγονός ότι φορούσε στο λαιμό του μία αλυσίδα 9 κιλών.
«Έβλεπα το μηχάνημα να τον τραβάει»
Αφού ο 61χρονος έκανε μερικά βήματα το μηχάνημα τον ρούφηξε, με το προσωπικό να προσπαθεί να τον απεγκλωβίσει για μία περίπου ώρα. «Έβλεπα το μηχάνημα να τον τραβάει. Τελικά, έπεσε χαλαρός στην αγκαλιά μου, η εικόνα αυτή εξακολουθεί να με στοιχειώνει», δήλωσε χαρακτηριστικά η σύζυγος του.
Στη συνέχεια τον διασωληνώσαν και την επόμενη μέρα ανακοινώθηκε ο θάνατος του.
Ο 15χρονος Ντέρεκ άντεξε 48 ώρες στα παγωμένα νερά κρατώντας την αναποδογυρισμένη βάρκα και τους νεκρούς συγγενείς του
«Έπεσε το δέντρο ενώ παίζαμε»: Η κατάθεση της 30χρονης μητέρας για το ατύχημα στην Καλαμαριά
Δημοσκόπηση Prorata: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛ.Α.Σ. - Το τρίτο ΠΑΣΟΚ και το «φρένο» σε Σαμαρά
Μικρός πιανίστας συγκίνησε παίζοντας τη μελωδία από το «Ώρες μικρές» του Γιώργου Μαζωνάκη στο Σύνταγμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



