Θρίλερ στη Βρετανία: Εντοπίστηκαν πολλά πτώματα σε δάσος της Κορνουάλης
Μια έρευνα έφερε στο φως μακάβρια ευρήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σκηνικό θρίλερ εκτυλίσσεται στην Κορνουάλη της νοτιοδυτικής Αγγλίας, εκεί όπου κατά τη διάρκεια ερευνών εντοπίστηκαν πολλά πτώματα σε δάσος, με συνέπεια να αρχίσει μια νέα έρευνα για το τι έχει συμβεί.
Συγκεκριμένα, εγχώρια μέσα ενημέρωσης, τονίζουν πως ο επίτροπος εγκλημάτων της Κορνουάλης, έκανε γνωστό ότι έχουν βρεθεί πολλά πτώματα στα δάση, εκεί όπου η αστυνομία έκανε έρευνα για δολοφονία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί από όλη τη χώρα έχουν κληθεί να βοηθήσουν την αστυνομία του Ντέβον και της Κορνουάλης, ώστε να γίνουν έρευνες στα δάση έξω από το χωριό Στίκερ.
Προς το παρόν η αστυνομία δεν δίνει πληροφορίες σχετικά με το σε ποιους ανήκουν οι σοροί που εντοπίστηκαν στο Paramoor Woods, που είναι μια μικρή δασώδης περιοχή κοντά στον αυτοκινητόδρομο Α390 μεταξύ St Austell και Truro, όπου οι έρευνες συνεχίζονται εδώ και τρεις εβδομάδες.
Η παγίδα της κλιμάκωσης: Γιατί ο Τραμπ κινδυνεύει να συρθεί σε έναν δαπανηρό και πολύπλοκο πόλεμο
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση στον 23χρονο που σκότωσε τον οπαδό του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη
Νησί Χαργκ: Τι θα συμβεί στις τιμές του πετρελαίου αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στις σημαντικότερες εγκαταστάσεις του Ιράν
Ελεύθεροι από κάθε κατηγορία οι μαθητές που σκότωσαν τον καθηγητή τους στη φάρσα που κατέληξε σε τραγωδία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



