Δεν κάνει πίσω ο Τραμπ για τους δασμούς: «Η προθεσμία της 1ης Αυγούστου δεν αλλάζει» - 25% στην Ινδία
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι η προθεσμία για την επιβολή των ανταποδοτικών δασμών του στους υπόλοιπους εμπορικούς εταίρους δεν θα παραταθεί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι η προθεσμία για την επιβολή των ανταποδοτικών δασμών του στους υπόλοιπους εμπορικούς εταίρους δεν θα παραταθεί πέραν της Παρασκευής.
«Η προθεσμία της 1ης Αυγούστου είναι η προθεσμία της 1ης Αυγούστου -ισχύει και δεν θα παραταθεί. Μια μεγάλη ημέρα για την Αμερική!» έγραψε ο Τραμπ στο δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, με κεφαλαία γράμματα.
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιβάλουν δασμούς 25% στις εισαγωγές από την Ινδία αρχής γενομένης την 1η Αυγούστου.
«Ενώ η Ινδία είναι φίλη μας, έχουμε κάνει, στη διάρκεια των χρόνων, σχετικά λίγες δουλειές μαζί τους επειδή οι Δασμοί τους είναι πολύ υψηλοί, από τους υψηλότερους στον Κόσμο, και έχουν τα πιο κουραστικά και αντιπαθητικά μη νομισματικά Εμπορικά Εμπόδια από οποιαδήποτε [άλλη] Χώρα», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτηση στο Truth Social.
Στα χαρακώματα κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Η (έμμεση) απάντηση Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΕΛ.Α.Σ. δε γεννήθηκε για να διασπάσει, αλλά για να ανατρέψει τους σημερινούς συσχετισμούς»
Λέκκας για Κυψέλη: Δεν υπάρχει θέμα στατικής επάρκειας των κτιρίων - Γιατί εμφανίστηκαν ρωγμές
«Ταξιδιάρα εσύ και αιώνια έφηβη»: Συγκίνησε ο επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη στην κηδεία της Μάρως Κοντού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



