Γάζα: Η Χαμάς δεν παραδίδει τα όπλα μέχρι να ιδρυθεί Παλαιστινιακό Κράτος
Την ώρα που όλο και περισσότερες χώρες τονίζουν ότι θα αναγνωρίσουν την Παλαιστίνη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την ίδρυση Παλαιστινιακού Κράτους επιθυμεί η Χαμάς και σε αυτό το πλαίσιο διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα, έως ότου ο στόχος της γίνει πραγματικότητα.
Σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε, η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση ανέφερε πως «η ένοπλη αντίστασή της… δεν μπορεί να εγκαταλειφθεί παρά μόνο μέσω της πλήρους αποκατάστασης των εθνικών μας δικαιωμάτων, το βασικότερο εξ αυτών η εγκαθίδρυση ενός ανεξάρτητου, πλήρως κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους με την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσά του».
Οι έμμεσες διαπραγματεύσεις μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ που στόχευαν στην εφαρμογή μιας 60ήμερης εκεχειρίας στον πόλεμο της Γάζας και μιας συμφωνίας για την απελευθέρωση των ομήρων τερματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα έχοντας περιέλθει σε αδιέξοδο.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



