Ρωσία: Σανίδες, στολές και... κουπιά στην Αγία Πετρούπολη - Μια πολύχρωμη παρέλαση στο νερό!
Το φεστιβάλ Fontanka SUP μετέτρεψε τα κανάλια της πόλης σε θεατρική σκηνή, με συμμετοχές από κάθε γωνιά του κόσμου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Χιλιάδες άτομα ντυμένα με ιδιαίτερα κοστούμια και πάνω στις σανίδες SUP τους συγκεντρώθηκαν το Σάββατο, 2 Αυγούστου, στα κανάλια της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία, για το ετήσιο φεστιβάλ Fontanka SUP.
Όπως κάθε χρόνο, οι λάτρεις του SUP κατακλύζουν τα στενά κανάλια της πόλης προκειμένου να συμμετάσχουν στη γιορτή. Ντυμένοι με πολύχρωμες στολές, οι συμμετέχοντες διένυσαν έως και 8 χιλιόμετρα κατά μήκος των ποταμών Μόικα και Φοντάνκα, καθώς και των καναλιών Κριούκοφ και Γκριμπογέντοφ.
Οι λάτρεις του SUP (stand-up paddleboarding) καλούνται να στέκονται πάνω σε μια μεγάλη επιπλέουσα σανίδα και να κινούνται στο νερό με τη βοήθεια κουπιών.
Διαβάστε ακόμη
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



