Αλλάζει χέρια η εμβληματική αλυσίδα παιχνιδιών Hamleys
Πρόκειται για την παλαιότερη στον κόσμο εταιρία λιανικής πώλησης παιχνιδιών,🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πλουσιότερος άνδρας της Ινδίας, ο Μουκές Αμπάνι, αγόρασε την εμβληματική βρετανική αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών Hamleys σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC, χωρίς να αποκαλύπτεται, ωστόσο, το ποσό της συναλλαγής.
Η Reliance Brands Limited, η οποία ανήκει στον Αμπάνι, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία για την απόκτηση της Hamleys από την κινεζική C Banner International, η οποία την είχε αγοράσει το 2015.
Η Hamleys, που ιδρύθηκε το 1760, είναι η παλαιότερη στον κόσμο εταιρία λιανικής πώλησης παιχνιδιών, με 167 καταστήματα σε 18 χώρες. Το επταώροφο κατάστημα-ναυαρχίδα της Hamleys στη Ρίτζεντ Στριτ του Λονδίνου άνοιξε το 1881 και αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους επισκέπτες.
Η Reliance Industries είναι ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία 88 καταστημάτων Hamleys σε 29 ινδικές πόλεις. Σύμφωνα με το Forbes, ο 62χρονος Αμπάνι έχει περιουσία αξίας 50,7 δισεκ. δολαρίων.
Γιατί έφυγε η Γκελεστάθη από τη ΝΔ, τα χτυπήματα που εκνευρίζουν το Μαξίμου και το άγχος του Παππά για την επιτροπή ψηφοδελτίων του Τσίπρα
Από τις απεργίες των ταξί στις προσφυγές των ΕΙΧ: Το νομοσχέδιο ανοίγει νέο μέτωπο και μετά την ψήφισή του
Η Ταΐβάν ήταν ο «ελέφαντας στο δωμάτιο» των Τραμπ και Σι
«Γαλάζιο» συνέδριο με το βλέμμα στις κάλπες: Οι εσωκομματικές ισορροπίες, οι απουσίες, το στοίχημα της συσπείρωσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




