Συναγερμός στη Μασσαλία: Άνδρας τραυμάτισε 5 ανθρώπους - Έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών
Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και διακόπηκαν τα δρομολόγια σε δύο γραμμές του τραμ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας άνδρας που μαχαίρωσε και τραυμάτισε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους στη Μασσαλία σήμερα (02/09) το απόγευμα έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο.
Ο δράστης πραγματοποίησε την επίθεσή του πλησίον ενός καταστήματος στο Παλιό Λιμάνι της πόλης, μια περιοχή όπου είναι γνωστή για τη διακίνηση ναρκωτικών.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας, κάτοικος της συγκεκριμένης συνοικίας, είπε στους δημοσιογράφους ότι οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή «πολύ γρήγορα». «Προσπάθησαν να τον συλλάβουν έξω από ένα φαστ-φουντ και ο άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί με το μαχαίρι σε έναν αστυνομικό. Ο αστυνομικός φώναζε: σταμάτα, σταμάτα», αφηγήθηκε.
Ένας άλλος μάρτυρας είπε ότι είδε έναν άνδρα που κρατούσε «δυο μεγάλα χασαπομάχαιρα». Μια πηγή που γνωρίζει την υπόθεση είπε ότι η επίθεση ξεκίνησε μετά από έναν καυγά «έξω από ένα εστιατόριο κεμπάμπ».
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα θύματα δεν βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και διακόπηκαν τα δρομολόγια σε δύο γραμμές του τραμ.
Τι αναφέρει η δικογραφία σε βάρος των γιατρών για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Οι 4 αντιφάσεις και το κρίσιμο στοιχείο
Στα χαρακώματα κυβέρνηση και αντιπολίτευση για την οικονομία - Τι πυροδοτεί την σφοδρή σύγκρουση
Η κλιματική αδικία πίσω από την καταστροφή στο Νεπάλ - «Περιμένουμε την επόμενη ωρολογιακή βόμβα»
Προκαλεί... ανακατωσούρα: Αεροσυνοδός αποκαλύπτει γιατί δεν πρέπει ποτέ να ακουμπάτε φαγητό στα τραπεζάκια των αεροπλάνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




