Ο Ερντογάν έδωσε τις ηχογραφήσεις από τον φόνο Κασόγκι
Οι ηχογραφήσεις ακούσθηκαν μόνο και δεν διανεμήθηκε τίποτα γραπτό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαίωσε σήμερα την ύπαρξη ηχογραφήσεων του φόνου του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στις 2 Οκτωβρίου στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, λέγοντας πως τις έδωσε επίσης στο Ριάντ, την Ουάσινγκτον και το Παρίσι.
«Δώσαμε τις ηχογραφήσεις, τις δώσαμε στη Σαουδική Αραβία, τις δώσαμε στην Ουάσινγκτον, στους Γερμανούς, στους Γάλλους, στους Άγγλους», δήλωσε ο αρχηγός του τουρκικού κράτους στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του. Η προεδρία διευκρίνισε στη συνέχεια πως οι ηχογραφήσεις ακούσθηκαν μόνο και δεν διανεμήθηκε τίποτα γραπτό.
Ο Ερντογάν δήλωσε επίσης πως μπορεί να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Παρίσι στη διάρκεια των τελετών για τα 100 χρόνια από το τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου.
«Όταν πάμε στο Παρίσι, θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε μια ευκαιρία και θα πραγματοποιήσουμε μια διμερή συνάντηση», είπε ο Ερντογάν.
Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
«Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



