Πολωνία: Εξουδετερώθηκε drone πάνω από κυβερνητικές εγκαταστάσεις - Συνελήφθησαν Λευκορώσοι
Τι γνωστοποίησε η Κρατική Υπηρεσία Προστασίας της Πολωνίας
Η Κρατική Υπηρεσία Προστασίας της Πολωνίας (SOP) εξουδετέρωσε ένα drone που πετούσε πάνω από ευαίσθητες κυβερνητικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της οδού Parkowa και του Παλατιού Belweder, δήλωσε ο πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ στο X, εν μέσω αυξημένων περιφερειακών εντάσεων μετά από πρόσφατες παραβιάσεις του εναέριου χώρου.
Για το περιστατικό συνελήφθησαν δύο πολίτες της Λευκορωσίας και η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του συμβάντος, πρόσθεσε ο Τουσκ.
Przed chwilą Służba Ochrony Państwa zneutralizowała drona operującego nad budynkami rządowymi (Parkowa) i Belwederem. Zatrzymano dwóch obywateli Białorusi. Policja bada okoliczności incydentu.
— Donald Tusk (@donaldtusk) September 15, 2025
Διαβάστε ακόμη
Ο εκνευρισμός στο Μαξίμου για την κινητικότητα των Σαμαρά-Καραμανλή, η επίσημη «πρώτη» του Τσίπρα και η φημολογία για ένα ακόμα κόμμα στα αριστερά
Το φιάσκο των καμερών: Προσφυγές και ακυρώσεις στους διαγωνισμούς για τα ψηφιακά συστήματα επιτήρησης
Το δύσκολο παζάρι ΗΠΑ-Ιράν: Το «αγκάθι» των πυρηνικών κρατά «παγωμένη» τη συμφωνία
Νέα φάρμακα για λίγους και με καθυστέρηση στη χώρα μας - Τι έδειξε έρευνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




