Πολωνία: Εξουδετερώθηκε drone πάνω από κυβερνητικές εγκαταστάσεις - Συνελήφθησαν Λευκορώσοι
Τι γνωστοποίησε η Κρατική Υπηρεσία Προστασίας της Πολωνίας
Η Κρατική Υπηρεσία Προστασίας της Πολωνίας (SOP) εξουδετέρωσε ένα drone που πετούσε πάνω από ευαίσθητες κυβερνητικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της οδού Parkowa και του Παλατιού Belweder, δήλωσε ο πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ στο X, εν μέσω αυξημένων περιφερειακών εντάσεων μετά από πρόσφατες παραβιάσεις του εναέριου χώρου.
Για το περιστατικό συνελήφθησαν δύο πολίτες της Λευκορωσίας και η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του συμβάντος, πρόσθεσε ο Τουσκ.
Przed chwilą Służba Ochrony Państwa zneutralizowała drona operującego nad budynkami rządowymi (Parkowa) i Belwederem. Zatrzymano dwóch obywateli Białorusi. Policja bada okoliczności incydentu.
— Donald Tusk (@donaldtusk) September 15, 2025
Διαβάστε ακόμη
Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή: Πέθανε η θρυλική Ντόλι Πάρτον στα 80 της χρόνια
Ηλεκτρονικές απάτες: Πώς έκαναν «φτερά» από την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου πάνω από 150.000 ευρώ
Πληθαίνουν τα ερωτήματα για τον αγνοούμενο Ισπανό στην Πύλο - Μυστήριο με την πορεία του ιστιοφόρου και το σημείωμα
Συναγερμός στην Ευρώπη για τη σαλμονέλα: 306 κρούσματα στο Βέλγιο - Ανάκληση αυγών σε 8 ακόμη χώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




