Στροφή Ερντογάν από τη Χαμάς στην Παλαιστινιακή Αρχή;
Η Άγκυρα στρέφει τώρα το βλέμμα στην Παλαιστινιακή Αρχή αντί στη Χαμάς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συναντήθηκε σήμερα με τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς στο προεδρικό Μέγαρο. Ο Ερντογάν υποδέχτηκε τον Αμπάς με επίσημη τελετή, με τις τουρκικές και παλαιστινιακές σημαίες να δεσπόζουν στο προαύλιο, πριν οι δύο ηγέτες ποζάρουν για κοινή φωτογραφία.
Στη συνέχεια, ο Ερντογάν και ο Αμπάς προχώρησαν σε διμερή συνάντηση στο εσωτερικό του Μεγάρου. Η συζήτηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και κάλυψε το φάσμα των διμερών σχέσεων και των περιφερειακών εξελίξεων.
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, δίνοντας βάρος στην ατζέντα και στη συνέχεια που επιθυμεί να δώσει η τουρκική διπλωματία με την Παλαιστινιακή Αρχή πλέον, από τη στιγμή που η Χαμάς έχει πλέον εκτοπιστεί από το κάδρο.
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



