Ισραήλ: «Μπλόκο» στον διεθνή στολίσκο Global Sumud Flotilla βάζει η κυβέρνηση Νετανιάχου
Ο στολίσκος Global Sumud Flotilla σκοπεύει να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό του Ισραήλ και να παραδώσει τρόφιμα και ανθρωπιστικά εφόδια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα επιτρέψει στον διεθνή στολίσκο Global Sumud Flotilla να φτάσει στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς τα σκάφη που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια και φιλοπαλαιστίνιους ακτιβιστές, σκοπεύουν να σπάσουν τον αποκλεισμό του παλαιστινιακού θύλακα.
«Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει σε πλοία να εισέλθουν σε ενεργή ζώνη μάχης και δεν θα επιτρέψει την παραβίαση ενός νόμιμου ναυτικού αποκλεισμού», ανακοίνωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών, κατηγορώντας την Χαμάς ότι οργάνωσε την επιχείρηση για την προώθηση των στόχων της.
Ο στολίσκος Global Sumud Flotilla, που αποτελείται από δεκάδες σκάφη, σκοπεύει να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό του Ισραήλ και να παραδώσει τρόφιμα και ανθρωπιστικά εφόδια στον θύλακα, ο οποίος έχει καταστραφεί από σχεδόν δύο χρόνια πολέμου.
Κλιμακώνουν οι αγρότες: «Κόβεται» στα δύο η Ελλάδα - Ρήγμα στα μπλόκα για τον διάλογο με την κυβέρνηση
Ανησυχία στη Βρετανία: Ρωσικό υποβρύχιο «συνόδεψε» κατασκοπευτικό πλοίο - Τι αποκαλύπτουν οι Times
Ανάμεικτες αντιδράσεις και η χαμηλότερη βαθμολογία στην ιστορία της σειράς για το Volume 2 του «Stranger Things 5»
Ο Γιώργος Μαζωνάκης βγήκε έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και ευχήθηκε προσωπικά στους θαυμαστές του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



