Συναγερμός στη Βρετανία μετά από έκρηξη σε αποθήκη βιομηχανικής περιοχής
Δεκάδες κάτοικοι έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ένιωσαν τα σπίτια τους να τρέμουν μετά την έκρηξη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στη Βρετανία και συγκεκριμένα στην περιοχή Σουίντον, στο Γουίλτσιρ το βράδυ της Τετάρτης (24/09) έπειτα από μια ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε αποθήκη εντός βιομηχανικής περιοχής.
Η βιομηχανική ζώνη εκκενώθηκε αμέσως. Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπάρχουν τραυματίες από την έκρηξη ή τη φωτιά που ακολούθησε την έκρηξη στις εγκαταστάσεις της.
Την ίδια ώρα, κάτοικοι που βρίσκονταν κοντά στο σημείο κλήθηκαν να παραμείνουν στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα, για προληπτικούς λόγους. Οι Αρχές του Γουίλτσιρ χαρακτήρισαν το περιστατικό «σοβαρό» και σχηματίστηκε ένας μεγάλος κλοιός γύρω από το σημείο.
Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας δήλωσε: «Οι πυροσβέστες εργάζονται για να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο και θα δημοσιευτούν περαιτέρω ενημερώσεις όταν τις έχουμε».
Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, όταν είδαν φλόγες να υψώνονται από την αποθήκη μέσα σε λίγα λεπτά από την έκρηξη. Βίντεο που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν μια τεράστια πύρινη σφαίρα να φωτίζει τον νυχτερινό ουρανό, ακολουθούμενη από μαύρο καπνό.
Δεκάδες κάτοικοι έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ένιωσαν τα σπίτια τους να τρέμουν μετά την έκρηξη. Η Κλόε Χάκετ έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι υπήρξε μια «τεράστια έκρηξη» και ότι το σπίτι της «κυριολεκτικά σείστηκε».
Τι φέρνει το 2026 στα οικονομικά των νοικοκυριών - Τα καλά και τα κακά νέα για τους εργαζόμενους
Επίθεση δημάρχων κατά της κυβέρνησης για την κατάργηση των σχολικών επιτροπών - Τι ζητούν
Οι λεπτομέρειες της αναθεωρημένης σύμβασης με την Hellenic Train - Οι αλλαγές και το αεροπορικό μοντέλο στα εισιτήρια
Μπλόκα αγροτών: Οι σκέψεις για απόβαση χιλιάδων τρακτέρ στην Αθήνα και το plan b της κυβέρνησης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




