Ρωσία: Στους 25 νεκρούς ο απολογισμός από την κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ
Τρεις ύποπτοι έχουν συλληφθεί και αναμένεται να δικαστούν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο απολογισμός από τις θανατηφόρες δηλητηριάσεις που αποδίδονται στην κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ από τις αρχές Σεπτεμβρίου, στην περιφέρεια του Λένινγκραντ, στη βορειοδυτική Ρωσία, ξεπέρασε τους 25 νεκρούς, έγινε σήμερα γνωστό από τις τοπικές αρχές.
Τρεις συλλήψεις
«Η νεκροψία νεκροτομή που διενεργήθηκε σε έξι ανθρώπους που είχαν πεθάνει», οι οποίοι είχαν εντοπιστεί το διάστημα 10-17 Σεπτεμβρίου στην περιοχή του Βολοσόβσκι, «αποκάλυψε αυξημένα ή θανατηφόρα επίπεδα μεθανόλης», ανακοίνωσε η Επιτροπή Έρευνας, που αναλαμβάνει τις σημαντικότερες έρευνες στη χώρα. Χθες (26/09), είχε ήδη κάνει λόγο για 19 νεκρούς στην περιοχή Σλαντσέβσκι.
Τρεις ύποπτοι έχουν συλληφθεί και αναμένεται να δικαστούν, σύμφωνα με τους ερευνητές, που ανακοίνωσαν χθες τη σύλληψη ενός 60χρονου και ενός 70χρονου, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για την πώληση αυτού του νοθευμένου αλκοόλ στα θύματα.
Πού «σκοντάφτει» η συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν: Τα δύο μεγάλα «αγκάθια» και η ανησυχία της Ουάσινγκτον
Η στιγμή της διάσωσης τουρίστα που είχε εγκλωβιστεί σε απόκρημνο σημείο στο Ναυάγιο Ζακύνθου
Απίστευτο βίντεο: Έκλεψε τυριά από σούπερ μάρκετ, κρύφτηκε κάτω από λεωφορείο και τα πετούσε σε αστυνομικούς
Doomscrolling: Απλοί τρόποι για να πάψει το κινητό να είναι... η προέκταση του χεριού σου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



