Γάζα: Παραδόθηκε μια ακόμη σορός από τη Χαμάς στον Ερυθρό Σταυρό
Πρόκειται για τη 12η σορό από τις συνολικά 28 που έχει δεσμευτεί να παραδώσει η παλαιστινιακή οργάνωση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ακόμη μια σορός παραδόθηκε στον Ερυθρό Σταυρό από τη Χαμάς, όπως ανακοίνωσαν νωρίτερα σήμερα (20/10) οι IDF.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τη σορό ενός Ισραηλινού στρατιώτη, την ανεύρεση της οποίας και την παράδοσή της στη νότια Λωρίδα της Γάζας είχε προαναγγείλει η Χαμάς.
Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής η Χαμάς έχει παραδώσει τα λείψανα 12 ανθρώπων, από τους συνολικά 28 ομήρους που δεσμεύτηκε να επιστρέψει στο Ισραήλ, στο πλαίσιο της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός.
🟡 According to information provided by the Red Cross, a coffin of a deceased hostage has been transferred into its custody and is on the way to IDF troops in Gaza.
— Israel Defense Forces (@IDF) October 20, 2025
Hamas is required to uphold the agreement and take the necessary steps to return all the hostages.
Όπως αναφέρει ο ισραηλινός στρατός στην ανακοίνωσή του: «Σύμφωνα με πληροφορίες που παρείχε ο Ερυθρός Σταυρός, ένα φέρετρο με έναν νεκρό όμηρο έχει μεταφερθεί στην κατοχή του και βρίσκεται καθ’ οδόν προς τις δυνάμεις του Ισραηλινού Στρατού (IDF) στη Γάζα. Η Χαμάς υποχρεούται να τηρήσει τη συμφωνία και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την επιστροφή όλων των ομήρων».
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



