Βραζιλία: Άγρια δολοφονία 18χρονου Έλληνα - Τον πυροβόλησαν ληστές
Η οικογένειά του, η οποία κατάγεται από το χωριό Ψίνθος της Ρόδου, είχε μετακομίσει πριν από μερικά χρόνια στη Βραζιλία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Θλίψη στη Ρόδο για τη δολοφονία ενός 18χρονου Ροδίτη, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες ληστών στη Βραζιλία, την ώρα που εργαζόταν σε εστιατόριο.
Η οικογένειά του, η οποία κατάγεται από το χωριό Ψίνθος της Ρόδου, είχε μετακομίσει πριν από μερικά χρόνια στη Βραζιλία για λόγους εργασίας.
Η τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος), όταν ληστές εισέβαλαν στο εστιατόριο όπου ο νεαρός εργαζόταν τα Σαββατοκύριακα, με σκοπό τη ληστεία. Ο 18χρονος Θεόδωρος δέχτηκε τις σφαίρες τους και άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή, όπως μεταδίδει η Ροδιακή.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη δολοφονία, ούτε αν έχουν συλληφθεί οι δράστες.
Ο ανασχηματισμός που έρχεται, η γκρίνια των στρατιωτικών για τα σχέδια Δένδια και τα κίνητρα της «φράξιας» Άδωνι - Πλεύρη
Σε έξαρση η γρίπη: Ποιους «χτυπά» το στέλεχος Κ – Τι πρέπει να προσέχουμε, ποιοι κινδυνεύουν
Πρόωρες κάλπες στο μικροσκόπιο, αλλά ο Μητσοτάκης «καρφωμένος» στην άνοιξη του 2027
Ποιες φοιτητικές εστίες θα «ανανεωθούν» με νέο εξοπλισμό - Στα 4,1 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσό που θα διατεθεί
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




