Τα McDonalds στην Αυστρία θα γίνουν… «προξενεία» των ΗΠΑ
Ανακοινώθηκε επίσημη συνεργασία κατά την οποία οι υπάλληλοι των εστιατορίων θα φέρνουν σε επαφή Αμερικανούς πολίτες με τις προξενικές αρχές στη χώρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια νέα σπεσιαλιτέ περιλαμβάνεται από σήμερα στο μενού των εστιατορίων της αλυσίδας McDonald’s στην Αυστρία: προξενικές υπηρεσίες στους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βιέννη ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία με τα εστιατόρια McDonald’s η οποία προβλέπει ότι το προσωπικό τους θα μπορεί να βοηθά Αμερικανούς τουρίστες φέρνοντάς τους σε επαφή με τα αμερικανικά προξενεία στην Αυστρία.
«Οι ομάδες (των εστιατορίων McDonald’s) θα τους βοηθούν φέροντάς τους σε επαφή με τις προξενικές υπηρεσίες της αμερικανικής πρεσβείας», εξήγησε η διπλωματική αντιπροσωπεία των ΗΠΑ σε μήνυμά της στη σελίδα της στο Facebook.
Ανάμεσα στα παραδείγματα που αναφέρονται είναι η περίπτωση απώλειας ή κλοπής διαβατηρίου ή ακόμη η παροχή ταξιδιωτικής ασφάλισης σε περίπτωση ατυχήματος.
Η πρωτοβουλία έγινε δεκτή με διάφορα σχόλια στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπου αμέσως εμφανίστηκαν τα hashtag “McVisa” και “McPassport”.
«Προφανώς είμαστε εντελώς ανίκανοι να αναζητήσουμε τη διεύθυνση της πρεσβείας στο ίντερνετ», σχολίασε ένας χρήστης του Διαδικτύου.
Πώς ο Μογγόλος Τζένκινς Χαν επέστρεψε 700 χρόνια μετά και σκότωσε δεκάδες ανθρώπους
Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι αρχές - Είχε προηγηθεί καυγάς πριν τις 5 σφαίρες
Ιστορική επιστροφή των Νιου Γιορκ Νικς στην κορυφή του NBA μετά από 53 χρόνια!
Συμφωνία ή νέο διπλωματικό θρίλερ; Σήμερα οι υπογραφές λέει ο Τραμπ - Διαφωνεί η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




