Τουρκία: 25 χρόνια φυλάκιση σε Ουκρανό που συνέθλιψε σε τοίχο τους ένοπλους ληστές του
Ο Ντμίτρο Τσούμπαν καταδίωξε και σκότωσε δύο Τούρκους που του είχαν αρπάξει τσάντα με 35.000 ευρώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πολύ ακριβά πλήρωσε ένας Ουκρανός την απόφασή του να καταδιώξει ληστές που του άρπαξαν μια τσάντα με χρήματα, καθώς θα πρέπει να περάσει τα επόμενα 25 χρόνια της ζωής του στη φυλακή.
Ήταν 10 Νοεμβρίου του 2023 και ο 35χρονος τότε Ντίμτρο Τσούμπαν βρισκόταν μέσα στο σταματημένο SUV του στην Αττάλεια της Τουρκίας.
Πώς τους σκότωσε
Δύο άτομα πάνω σε μηχανή, οι Μουράτ Ορχάν και Ελνούρ Μπεντούλντ, τον πλησίασαν, έσπασαν το τζάμι και απειλώντας τον με όπλο πήραν μια τσάντα που περιείχε 35.000 ευρώ πριν επιχειρήσουν να φύγουν.
Ο Τσούμπαν έκανε αναστροφή, τους καταδίωξε και τους συνέθλιψε σε έναν τοίχο σκοτώνοντάς τους ακαριαία. Αρχικά είχε καταδικαστεί σε ισόβια, αλλά η ποινή του μειώθηκε καθώς το τουρκικό δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της άδικης πρόκλησης.
Όλο το περιστατικό είχε καταγραφεί τότε από κάμερα ασφαλείας.
🤯A man from Odesa gets 25 years in Turkey — for running over the robbers who attacked him
A Turkish court has handed a harsh sentence to Odesa resident Dmytro Chaban. He received 25 years in prison for running over two attackers who had assaulted him.
According to… pic.twitter.com/t52OJ1lBmb
Θρήνος για τους νεκρούς ορειβάτες στα Βαρδούσια: «Πιθανόν έχασαν τον προσανατολισμό» - Πώς έγινε η τραγωδία
Google: Έχεις ξεμείνει κι εσύ με μία... ντροπιαστική διεύθυνση email; Επιτέλους το Gmail δίνει λύση
Έκαψαν κιβωτό του «Ψευδο-Νώε» μετά τη διάψευση της... προφητείας του για καταστροφή του κόσμου
«Φτάνει, φτάνει, φτάνει»: Το μήνυμα απολογισμού του Γιώργου Μαζωνάκη για τη χρονιά που πέρασε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



