Ληστεία στο Λούβρο: Συνελήφθη και τέταρτος ύποπτος για την κλοπή του αιώνα
Οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν τα πολύτιμα κλεμμένα κοσμήματα από το Λούβρο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα μήνα μετά τη κλοπή του αιώνα στο πιο διάσημο μουσείο της Γαλλίας, το Λούβρο, οι Αρχές εντόπισαν τον τελευταίο φερόμενος ως δράστη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τον τέταρτο και τελευταίο από τους δράστες της κλοπής των κοσμημάτων του Λούβρου. Οι τρεις από τους τέσσερις άνδρες που, μέσα σε μόλις 7 λεπτά, είχαν αφαιρέσει τα ανεκτίμητης αξίας κοσμήματα είχαν ήδη συλληφθεί τις προηγούμενες εβδομάδες.
Συλλήψεις μέσω DNA
Οι έρευνες με τη μέθοδο DNA ακολούθησαν μετά την κινηματογραφική ληστεία οδήγησαν στον εντοπισμό των δύο δραστών που εισήλθαν στον χώρο ενώ αργότερα συνελήφθη και ο τρίτος ο οποίος θεωρείται ότι οδηγούσε ένα από τα δύο μηχανάκια που χρησιμοποιήθηκαν για να διαφύγουν. Υπενθυμίζεται ότι οι διαρρήκτες εισήλθαν στη «Γκαλερί Απόλλων» του μουσείου, όπου φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, τα κοσμήματα του Γαλλικού Στέμματος, άρπαξαν την ανεκτίμητης αξίας λεία τους και έφυγαν με σκούτερ.
Μετά τη ληστεία τα μέτρα ασφαλείας στο Μουσείο του Λούβρου έχουν ενισχυθεί μετά την μεγάλη κλοπή κοσμημάτων, ενώ έκλεισε και το τμήμα με τα αρχαιοελληνικά εκθέματα.
Το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από τη Marfin την ώρα της επίθεσης και οι φωτογραφίες που έχει η ΕΛΑΣ
Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος με καυτό διήμερο - Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια
Τραγικό τέλος για αγνοούμενο μοντέλο: Βρέθηκε νεκρό σε τεχνητή λίμνη στην Πολωνία
Φίδια για... πίτσα: Το εστιατόριο που δίνει δωρεάν φαγητό αν παραδώσεις πύθωνες - «Έχει γίνει μόδα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



