Έκρηξη σε τέμενος στη Συρία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί και πάνω από 20 τραυματίες
Kαμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 21 τραυματίστηκαν από μια έκρηξη σε ένα τζαμί σε συνοικία Αλαουιτών στην επαρχία Χομς της Συρίας, όπως δήλωσε τοπικός αξιωματούχος σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Τα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν αποκλείσει την περιοχή και διεξάγουν έρευνα.
#Syria: first photos from inside the Mosque where the terror attack occurred today in Wadi Dahab, #Homs.
— Qalaat Al Mudiq (@QalaatAlMudiq) December 26, 2025
Preliminary toll is 8 dead and wounded. https://t.co/gavWDzB1hH pic.twitter.com/LYzo7wnY6q
Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της πόλης Χομς, εκρηκτικός μηχανισμός ανατινάχθηκε στο εσωτερικό του τεμένους Αλι μπιν Αμπι Ταλίμπ και ότι οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν αποκλείσει την περιοχή.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.
Τα συγκλονιστικά σημειώματα των 200 στην Καισαριανή - «Πατερούλη, πάω για εκτέλεση, να 'σαι περήφανος για το μονάκριβο γιο σου»
Τέμπη: Άμεσες εκταφές 9 σορών ζητά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας - «Κοροϊδία» καταγγέλλει η Καρυστιανού
Στον κύκλο του Έπσταϊν και η Ναόμι Κάμπελ - Ο ρόλος της στη «στρατολόγηση» κοριτσιών
Ρόμπερτ Ντιβάλ: Πέθανε ο θρυλικός ηθοποιός σε ηλικία 95 ετών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



