ΗΠΑ: Ο Τραμπ συνεχάρη τον… εαυτό του για την εκεχειρία Ταϊλάνδης-Καμπότζης
Ο ΟΗΕ, υποστήριξε, «έχει προσφέρει πολύ μικρή βοήθεια σε οποιαδήποτε από αυτές τις συγκρούσεις»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχάρη σήμερα τους ηγέτες της Ταϊλάνδης και της Καμπότζης, οι οποίοι κατέληξαν σε άμεση κατάπαυση του πυρός χθες Σάββατο για τη συνοριακή τους σύγκρουση, η οποία άφησε τουλάχιστον 47 νεκρούς και σχεδόν ένα εκατομμύριο εκτοπισμένους.
"Θέλω να συγχαρώ αυτούς τους δύο σπουδαίους ηγέτες για το λαμπρό έργο τους στην επίτευξη αυτής της γρήγορης και πολύ δίκαιης κατάληξης", έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο δίκτυό του Truth Social, προσθέτοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «είναι περήφανες που βοήθησαν» σε αυτό το ζήτημα.
— Rapid Response 47 (@RapidResponse47) December 28, 2025
«Ίσως οι Ηνωμένες Πολιτείες να έχουν γίνει τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ηνωμένα Έθνη», πρόσθεσε ο Τραμπ, μιλώντας πριν από τη συνάντησή του με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι αργότερα σήμερα και επαινώντας τον δικό του υποτιθέμενο ρόλο στην επίλυση αρκετών συγκρούσεων σε όλο τον κόσμο.
Ο ΟΗΕ, υποστήριξε, «έχει προσφέρει πολύ μικρή βοήθεια σε οποιαδήποτε από αυτές τις συγκρούσεις, συμπεριλαμβανομένης της καταστροφής που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας».
Eurovision 2026: Το κοινό αποθέωσε τον Akyla στον Α' Ημιτελικό του «Sing for Greece»
Maria-Christina Harper στο ethnos.gr: «Με ελκύει ο ήχος της άρπας γιατί δεν έχει επιθετικότητα»
Δίκη για ομαδικό βιασμό 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας: Στο εδώλιο 3 αστυνομικοί - «Τους εμπιστεύτηκα, δεν μπορούσα να αντιδράσω»
Πέθανε στα 48 του ο πρωταγωνιστής του «Dawson’s Creek», James Van Der Beek
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



