Βιέννη: Οι Αυστριακοί πανηγυρίζουν την παραίτηση του Στράχε (vid)
Το τέλος της πολιτικής καριέρας του πρώην αντικαγκελάριου έρχεται ως συνέπεια του «σκανδαλώδους βίντεο πρωτοφανούς πολιτικής συναλλαγής» που δημοσιοποίησαν γερμανικά ΜΜΕ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πολλές χιλιάδες διαδηλωτές πανηγυρίζουν από το μεσημέρι στην Πλατεία Ballhausplatz μπροστά στο Μέγαρο της Καγκελαρίας στο κέντρο της Βιέννης, την παραίτηση του Αυστριακού αντικαγκελάριου και αρχηγού του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, απαιτώντας ταυτόχρονα τη διάλυση του κυβερνητικού συνασπισμού υπό τον καγκελάριο και αρχηγό του Λαϊκού Κόμματος Σεμπάστιαν Κουρτς και την προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών.
Το τέλος της πολιτικής σταδιοδρομίας του Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, έρχεται ως συνέπεια του "σκανδαλώδους βίντεο πρωτοφανούς πολιτικής συναλλαγής", που δημοσιοποίησαν χθες βράδυ το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel και η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung.
Στο βίντεο ο Στράχε εμφανίζεται καθαρά να υπόσχεται σε υποτιθέμενη ρωσίδα επιχειρηματία δημόσιες συμβάσεις λίγους μήνες πριν από τις αυστριακές βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2017, με αντάλλαγμα την προεκλογική στήριξή της απέναντι στο ακροδεξιό εθνικιστικό Κόμμα των Ελευθέρων.
«Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




