Άμπου Ντάμπι: Θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις - «Δεν είναι μακριά» μια συνάντηση Ζελένσκι-Πούτιν
«Φτάσαμε σε πραγματικά ουσιαστικές λεπτομέρειες και την επόμενη Κυριακή, Θεού θέλοντος, θα γίνει άλλη μια συνάντηση»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο επόμενος γύρος των συνομιλιών μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ, θα γίνει την επόμενη Κυριακή στο Άμπου Ντάμπι, ανέφερε σήμερα (24/01) ένας Αμερικανός αξιωματούχος, χαιρετίζοντας την πρόοδο που επιτεύχθηκε στις διήμερες συνομιλίες, χθες και σήμερα, οι οποίες ολοκληρώθηκαν χωρίς να υπάρξει κάποια συμφωνία.
«Είδαμε πολύ σεβασμό την αίθουσα μεταξύ των (δύο) πλευρών, επειδή πραγματικά αναζητούσαν λύσεις», είπε ο αξιωματούχος αυτός στους δημοσιογράφους, ζητώντας να μην κατονομαστεί.
«Φτάσαμε σε ουσιαστικές λύσεις»
«Φτάσαμε σε πραγματικά ουσιαστικές λεπτομέρειες και την επόμενη Κυριακή, Θεού θέλοντος, θα γίνει άλλη μια συνάντηση στην οποία θα προωθήσουμε αυτή τη συμφωνία προς την τελική έγκρισή της», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον Αμερικανό αξιωματούχο «δεν είναι πολύ μακριά» μια συνάντηση μεταξύ των προέδρων της Ρωσίας και της Ουκρανίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δεδομένης της προόδου που έχει επιτευχθεί στις συνομιλίες, ωστόσο θα πρέπει να προηγηθούν άλλες συζητήσεις.
Το «μήλο» που ήταν... ροζ διαμάντι: Η πεινασμένη καμαριέρα και η απίστευτη αποκάλυψη μιας μυθικής ληστείας
Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης: «Στόχος το πρωτάθλημα - Θα υπάρξει μεγάλο πριμ»
Θάνατος Μαζωνάκη: «Μας παραπλάνησαν - Δεν είδαμε ποτέ μηχανήματα πλασμαφαίρεσης στην αυτοψία» λέει ο ΙΣΑ για το ιατρείο
Επιχείρηση «Τα Άνθη του Κακού»: 26,8 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν κρυμμένα σε οικοδομή και «λαγούμι»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



