Έρευνα για λογοκρισία στο TikTok μετά τη δολοφονία του Άλεξ Πρέτι
Καταγγελίες χρηστών για απόκρυψη περιεχομένου επικριτικού για Τραμπ και ICE🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μία σοβαρή υπόθεση που σχετίζεται με καταγγελίες χρηστών του TikTok για λογοκρισία σε περιεχόμενο που ήταν επικριτικό για τον Ντόναλντ Τραμπ και την ICE, ερευνούν οι αμερικανικές δικαστικές Αρχές.
Αρκετοί χρήστες της πολύ δημοφιλούς στις ΗΠΑ πλατφόρμας κατήγγειλαν ότι όταν επιχείρησαν να αναρτήσουν βίντεο με τη δολοφονία του Άλεξ Πρέτι από πράκτορα της ICE, είτε δεν τα κατάφεραν, είτε το περιεχόμενο υποβλήθηκε σε έλεγχο, είτε τελικά ανέβηκαν αλλά είχαν πολύ λιγότερα views από το αναμενόμενο.
Μάλιστα, σε συνέχεια αυτής της καταγγελίας, ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Λέβιτ έγραψε στο X ότι το TikTok έχει αρχίσει να λογοκρίνει περιεχόμενο κατά του Αμερικανού προέδρου.
Εκπρόσωπος του TikTok υποστήριξε ότι όντως υπήρχαν προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες, τα απέδωσε όμως σε μια βλάβη στο κέντρο δεδομένων, τονίζοντας μάλιστα ότι αυτό «είναι εξακριβωμένο».
Οι απειλές του Ντίλιαν μέσω Νίξον, το τενεκεδάκι της Νέας Αριστεράς και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
«Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
Πακέτο με μόνιμα και έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




