ΗΠΑ: Σκότωσε την κόρη του επειδή την πέρασε για διαρρήκτη
Ο τραγικός πατέρας άρχισε να πυροβολεί την πόρτα όταν άκουσε θόρυβο και θεώρησε ότι κάποιος άγνωστος προσπαθεί να την παραβιάσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία συνέβη στη νότια Καρολίνα των ΗΠΑ όταν πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε την κόρη του, επειδή την πέρασε για διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι τους.
Όπως αναφέρει η Sun, ο τραγικός πατέρας άρχισε να πυροβολεί την πόρτα όταν άκουσε θόρυβο και θεώρησε ότι κάποιος άγνωστος προσπαθεί να την παραβιάσει. Δεν μπόρεσε να φανταστεί ότι πίσω από αυτήν βρισκόταν η κόρη του, η οποία και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, έχοντας δεχτεί τα πυρά του ίδιου της του πατέρα.
Η γειτόνισσα Regina Harvey δήλωσε για το περιστατικό: «Άκουσα δύο πυροβολισμούς. Βγήκα έξω και είδα παντού αστυνομικούς. Ήταν πολύ στενάχωρο».
Διαβάστε ακόμη
Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




