Κύπρος: Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι - Προειδοποιητικά μηνύματα στους κατοίκους
«Υπάρχει σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» ανέφερε το μήνυμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου, και ενώ ο βρετανός υπουργός Άμυνας, Τζον Χίλι, βρίσκεται στην αεροπορική βάση.
«Υπάρχει σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας»
Σύμφωνα με μήνυμα που μεταδίδεται από τα κυπριακά ΜΜΕ στους κατοίκους του Ακρωτηρίου: «Υπάρχει σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας. Παρακαλείστε να παραμείνετε εντός των οικιών σας και να παραμείνετε στη θέση σας μέχρι νεότερης επίσημης ενημέρωσης. Απομακρυνθείτε από τα παράθυρα και καλυφθείτε πίσω ή κάτω από ανθεκτικά, συμπαγή έπιπλα. Αναμείνατε περαιτέρω οδηγίες».
«Παρακαλείστε να παραμείνετε εντός των οικιών σας και να παραμείνετε στη θέση σας μέχρι νεότερης επίσημης ενημέρωσης. Απομακρυνθείτε από τα παράθυρα και καλυφθείτε πίσω ή κάτω από ανθεκτικά, συμπαγή έπιπλα. Αναμείνατε περαιτέρω οδηγίες», αναφέρει το μήνυμα.
Οι αρχές καλούν τους πολίτες να παραμείνουν ψύχραιμοι και να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες μέχρι νεότερης ενημέρωσης.
Live εξελίξεις: Το Ιράν χτύπησε την Ερμπίλ του Ιράκ - Ήχησαν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου
«Ακούσαμε σειρήνες μπαμ - μπουμ, πήραμε μια βαλίτσα και φύγαμε»: Μαρτυρίες Ελλήνων που επέστρεψαν από τη Μέση Ανατολή
Έντονο επεισόδιο στο Καπιτώλιο με Βετεράνο πολέμου: Του έσπασαν το χέρι και τον έβγαλαν σηκωτό
Τι κάνει ο Τραμπ με ψάθινο καπέλο και τσουγκράνα στο χέρι σε βίντεο του 2005;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



