Κύπρος: Ήχησαν ξανά σειρήνες στο Ακρωτήρι - Το μήνυμα προς τους κατοίκους
Σε εγρήγορση παραμένει η Κύπρος παρά τη λήξη συναγερμού λίγα λεπτά μετά.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Παρασκευής στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι στην Κύπρο με τους κατοίκους να ακούν για ακόμη μια φορά τους ήχους των σειρήνων και να λαμβάνουν και προειδοποιητικό μήνυμα.
Το μήνυμα που πήραν οι κάτοικοι
Οι κάτοικοι πήραν το εξής μήνυμα: «Υπάρχει σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας. Παρακαλείστε να παραμείνετε εντός των οικιών σας και να παραμείνετε στη θέση σας μέχρι νεότερης επίσημης ενημέρωσης. Απομακρυνθείτε από τα παράθυρα και καλυφθείτε πίσω ή κάτω από ανθεκτικά, συμπαγή έπιπλα. Αναμένετε περαιτέρω οδηγίες».
Οι σειρήνες ήχησαν δύο φορές και χθες ωστόσο δεν εντοπίστηκε κάποια απειλή, σύμφωνα με τις επίσημες ενημερώσεις από την Κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής ανακοινώθηκαν τρεις επιθέσεις με drone, από τις οποίες η μία ήταν επιτυχημένη αφού χτύπησε την Βρετανική Βάση στο Ακρωτήρι.
Λίγα λεπτά μετά ο συναγερμός πάντως έληξε.
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



