Βέλγιο: Ισχυρή έκρηξη μπροστά από συναγωγή στη Λιέγη
Δεν υπάρχουν τραυματίες παρά μόνο υλικές ζημιές σύμφωνα με την Αστυνομία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Έκρηξη σημειώθηκε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα μπροστά από συναγωγή στη Λιέγη, στο ανατολικό Βέλγιο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ανακοίνωσε η αστυνομία, η οποία διευκρίνισε ότι δεν υπάρχουν τραυματίες αλλά «μόνο υλικές ζημιές».
Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 04:00 τοπική ώρα μπροστά από τη συναγωγή που βρίσκεται στην οδό Λεόν Φρεντερίκ στη Λιέγη. Τα μπροστινά τζάμια του κτιρίου έσπασαν, διευκρίνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης σε ανακοίνωσή του.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο γύρω από τη συναγωγή προκειμένου να διεξαγάγει έρευνα.
Η συναγωγή αυτή κατασκευάστηκε το 1899 και λειτουργεί και ως μουσείο στο οποίο εκτίθενται διάφορα αντικείμενα της εβραϊκής κοινότητας της Λιέγης, σύμφωνα με τον ιστότοπό της.
Αποκάλυψη για την έκρηξη στην Πλάκα: Στο μικροσκόπιο παροχέτευση φυσικού αερίου στον 2ο όροφο
Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Μαζωνάκη: «Ανοίγουν» τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων
Φρίκη: Παιδόφιλος τραβούσε φωτογραφίες παιδιά και με τη βοήθεια του AI τις έδινε σεξουαλικό περιεχόμενο
Renault 8 Gordini Concept: Η γαλλική «πισωκούνα» έγινε ηλεκτρική με 270 ίππους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



