Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν-Πεζεσκιάν
Σύμφωνα με τις πληροφορίες συζητήθηκαν οι νεότερες εξελίξεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τηλεφωνική κλήση με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, είχε ο πρόεδρος του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν, σήμερα Κυριακή 15/03, κατά την οποία συζητήθηκαν οι νεότερες εξελίξεις στην περιοχή, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.
Νωρίτερα, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Αμπάς Αραγτσί, κάλεσε τα κράτη σε όλο τον κόσμο να απόσχουν από «οποιαδήποτε ενέργεια» που θα μπορούσε να κλιμακώσει τον πόλεμο, μετά την έκκληση των ΗΠΑ για την ασφάλεια του στρατηγικού Στενού του Ορμούζ.
Η σύγκρουση θα τελειώσει μόνο όταν το Ιράν είναι «σίγουρο» ότι δεν μπορεί να ξανασυμβεί, προειδοποίησε ο Αμπάς Αραγτσί σε συνέντευξή του στον αραβόφωνο ειδησεογραφικό ιστότοπο Al - Araby Al-Jadeed.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Αδιάκοπη η μάχη με τις φλόγες: «Φουντώνει» το μέτωπο στο Πόρτο Γερμενό, συναγερμός και στη Φωκίδα - Live εξελίξεις
Εξανάγκαζαν 57 ανθρώπους σε εργασία και τους κρατούσαν τα διαβατήρια - Συνελήφθη ο «επιστάτης»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάει στο πειθαρχικό γιατρούς από το Δαφνί - Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν «εκφοβισμό»
Parov Stelar στο ethnos.gr: «Οι Έλληνες αναγνωρίζουν αμέσως την ειλικρίνεια, αυτό είναι κάτι που θαυμάζω»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



