Καθηγήτρια ειδικής αγωγής ομολόγησε πως κακοποίησε σεξουαλικά μαθητές - «Έκανα ένα λάθος»
Η 22χρονη φέρεται να ομολόγησε πως είχε σεξουαλικές επαφή με δύο 16χρονους μαθητές, μια φορά μάλιστα ενώ βρίσκονταν στο ίδιο δωμάτιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μια καθηγήτρια ειδικής αγωγής σε γυμνάσιο φέρεται να έχει παραδεχτεί ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με δύο 16χρονους μαθητές - μία φορά ενώ βρίσκονταν στο ίδιο δωμάτιο.
Η 22χρονη καθηγήτρια διεθνών σπουδών από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, Νάντια Χορν, παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις και με τους δύο μαθητές — συμπεριλαμβανομένων τριών φορών με τον έναν, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι έκαναν «ό,τι σεξουαλικό μπορεί να κάνει κανείς με ένα άτομο», σύμφωνα με μια καταγγελία στην αστυνομία.
Όπως αναφέρει η New York Post, το πρώτο θύμα βρισκόταν στο δωμάτιο όταν εκείνη είχε σεξουαλική επαφή για πρώτη φορά και με τον άλλο μαθητή, με την καθηγήτρια να τον χουφτώνει πριν τους αφήσει μόνους, σύμφωνα με τα ανησυχητικά έγγραφα.
«Έκανα ένα λάθος», φέρεται να είπε η καθηγήτρια στους αστυνομικούς κατά την ανάκρισή της, ισχυριζόμενη απερίσκεπτα ότι η σεξουαλική επαφή μεταξύ καθηγήτριας και μαθητή «ήταν αμοιβαία». Η ομολογία της Χορν ήρθε αφότου φωτογραφήθηκε κλαμένη κατά τη σύλληψή της, καθώς οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι την ερευνούσαν για «αρκετά θύματα».

Πώς ξεκίνησε η παράσυρση
Η Χορν αγόρασε στο πρώτο της θύμα ένα iPhone 14 τον Ιανουάριο, όταν αυτός είπε ότι δεν μπορούσε να της στείλει μηνύματα στην κοινωνική πλατφόρμα Snapchat — στη συνέχεια, του έστειλε «πολύ αποκαλυπτικές» φωτογραφίες και του ζήτησε να συναντηθούν έξω από το σχολείο, σύμφωνα με τα έγγραφα της καταγγελίες που δημοσίευσε χθες (30/3) το WEAU-TV.
Η δασκάλα του North High School στην πόλη Ω-Κλαιρ παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης από την αστυνομία ότι οι φωτογραφίες «ενδεχομένως» να ήταν γυμνές. Η καθηγήτρια, η οποία κινδυνεύει με ποινή έως και 40 έτη σε περίπτωση καταδίκης, φέρεται να είπε στον μαθητή ότι δεν μπορούσε να περιμένει για να τον δει και ισχυρίστηκε ότι όποτε τον αντικρίζει το σώμα της νιώθει «με έναν συγκεκριμένο τρόπο».
Τον παρότρυνε επίσης να κάνει κοπάνα από το μάθημα για να πάει στο διαμέρισμά της — με την τελευταία αυτή παράκληση να γίνεται λίγες ώρες πριν τη σύλληψή της, σύμφωνα με την καταγγελία. «Δεν θα έπρεπε να στο ζητάω αυτό, αλλά θα έρθεις;», φέρεται να του έγραψε. Η Χορν έφερε και τα δύο θύματα στο σπίτι της για να «περάσουν λίγο χρόνο μαζί» πριν, σύμφωνα με τις κατηγορίες, συνευρεθεί σεξουαλικά με τον δεύτερο νεαρό. Παραδέχτηκε ότι ένας τρίτος μαθητής βρισκόταν επίσης στο διαμέρισμά της και παραδέχτηκε ότι έδωσε κρασί στα αγόρια, αλλά αρνήθηκε ότι τους προμήθευσε ναρκωτικά. Η Χορν ισχυρίστηκε επίσης με θράσος ότι δεν ένιωθε σαν να εκμεταλλευόταν τα αγόρια.
Οι κατηγορίες
Η Χορν κατηγορείται για:
- σεξουαλικό αδίκημα δευτέρου βαθμού,
- δύο κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου
- δύο κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο από άτομο που εργάζεται με παιδιά ή είναι εθελοντής.
Η δασκάλα, η οποία τέθηκε σε διαθεσιμότητα χωρίς μισθό, εμφανίστηκε σε ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο του Ουισκόνσιν τη Δευτέρα (30/3) και η επόμενη δικάσιμος έχει οριστεί για τις 20 Μαΐου.
Κατέβαλε εγγύηση 15.000 δολαρίων και αποφυλακίστηκε.
Στη δικαστική αίθουσα για τα Τέμπη: Η πρώτη «ρωγμή» με τις αποζημιώσεις και τι σημαίνει για τη δίκη που ξεκινά σήμερα
Έρχεται το ακριβότερο Πάσχα των τελευταίων χρόνων - «Κατά 20% υψηλότερες οι τιμές όλων των προϊόντων»
Στον «πάγο» 8.000 μοτοσικλέτες μετά το μπλόκο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον διαγωνισμό για τις πινακίδες
Η Αττική στον πυρήνα της κακοκαιρίας Erminio: Η σύγκλιση των ανέμων και η πανσέληνος ανεβάζουν την επικινδυνότητα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




