Ρωσία: Εκτροχιάστηκαν επτά βαγόνια τρένου - 23 τραυματίες, μεταξύ τους παιδιά
Έρευνα για τα αίτια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Εκτροχιασμός τρένου σημειώθηκε στη Ρωσία, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 22 επιβατών.
Το ατύχημα σημειώθηκε στην περιφέρεια Ουλιάνοφσκ, περίπου 900 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας. Επτά βαγόνια της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Τσελιάμπινσκ – Μόσχα εκτροχιάστηκαν κοντά στον σταθμό Μπριαντίνο, σε απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων από την ομώνυμη πόλη.
Έρευνα για τα αίτια
Εικόνες από το σημείο δείχνουν βαγόνια εκτός τροχιάς, ανατραμμένα δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ η περιοχή καλυπτόταν από πυκνή ομίχλη την ώρα του συμβάντος.
Σύμφωνα με τις αρχές, δύο επιβάτες υπέστησαν κατάγματα, ενώ περίπου 20 ακόμη –μεταξύ αυτών και ένα παιδί– τραυματίστηκαν ελαφρύτερα. Αρχικά ο αριθμός των τραυματιών είχε εκτιμηθεί σε επτά, ωστόσο αναθεωρήθηκε προς τα πάνω.
Το τρένο μετέφερε συνολικά 412 επιβάτες, όπως ανέφερε η ρωσική εταιρεία σιδηροδρόμων (RZD).
Για τα αίτια του εκτροχιασμού βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα, με τις αρμόδιες αρχές να εξετάζουν ενδεχόμενη παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας στη λειτουργία των σιδηροδρομικών μεταφορών.
«Οικογενειακή υπόθεση»: Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών και παράνομων επιδοτήσεων στο Ρέθυμνο
Global Sumud Flotilla: 9 Έλληνες ακτιβιστές απήχθησαν - Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
Έρευνα «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υπεξαίρεση κονδυλίων στην Ελλάδα - Δύο δομές μεταναστών με 15πλάσιο κόστoς
Τροχαίο στη Ρόδο: «Μου έκοψε τον δρόμο, έκανε αναστροφή» ισχυρίζεται ο 44χρονος οδηγός - Οι μαρτυρίες των συγγενών του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



