Γερμανία: Συναγερμός για ομηρία σε τράπεζα - Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τον αριθμό των ομήρων ή τα αίτια της επίθεσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η γερμανική αστυνομία το πρωί της Παρασκευής (8/5), έπειτα από αναφορές για ομηρία σε υποκατάστημα τράπεζας (Sparkasse) στην πόλη Σίντσιχ (Sinzig), στο κρατίδιο της Ρηνανίας-Παλατινάτου στη Γερμανία.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Αρχών, σε εξέλιξη βρίσκεται εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της πόλης. Το περιστατικό αναφέρθηκε γύρω στις 10:00 ώρα Ελλάδος (07:00 GMT), με ισχυρές δυνάμεις να έχουν αποκλείσει την περιοχή, μεταδίδει το Reuters.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τον αριθμό των ομήρων ή τα αίτια της επίθεσης.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Βοιωτία: Κλείνει το αιολικό πάρκο από όπου ξεκίνησε η φωτιά - Στο στόχαστρο όλα τα έργα του συλληφθέντα δημάρχου
Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στις Σέρρες που σκοτώθηκαν μητέρα και γιος: Το ΙΧ πέφτει πάνω στο φορτηγό
Ο Ερυθρός Σταυρός έσβησε βίντεο για το προσφυγικό ταξίδι του 26χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελίζαμπεθ
Νέα κλιμάκωση: Η Μόσχα δείχνει «άμεση εμπλοκή» του ΝΑΤΟ σε επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος - Τα ονόματα και ο «εγκέφαλος»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



