Μάλτα: Διάσωση 216 μεταναστών από το Ναυτικό
Μεταξύ των μεταναστών βρίσκονταν έγκυες και μικρά παιδιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το ναυτικό της Μάλτας ανακοίνωσε το Σάββατο 25/5 πως διέσωσε στη διάρκεια της περασμένης νύκτας 216 μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονταν σε δύο σκάφη που κινδύνευαν στη θάλασσα.
Οι διασωθέντες αναμένονται να φθάσουν σήμερα στη Βαλέτα, την ίδια ημέρα που οι κάτοικοι της χώρας καλούνται στην κάλπη για τις Ευρωεκλογές.
Η πρώτη ομάδα των κινδυνεύσαντων διεσώθη το απόγευμα της Παρασκευής 24/5 έπειτα από το μήνυμα κινδύνου που εξέπεμψαν διότι το σκάφος τους άρχισε να βάζει νερά.
Κατά τη διάρκεια της νύκτας, οι αρχές της Μάλτας δέχθηκαν και άλλο ένα σήμα κινδύνου: το περιπολικό που είχε διασώσει την πρώτη ομάδα μεταναστών αναγκάσθηκε να ανακρούσει πρύμναν και να επιστέψει για να συλλέξει και τους υπόλοιπους, που επεχείρησαν να φθάσουν από τη Λιβύη στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με το ναυτικό, μεταξύ των μεταναστών βρίσκονταν έγκυες και μικρά παιδιά.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



