Αναφορά του Ρούμπιο στη Βάγια Νέστορα: «Πέθανε επειδή η κόρη της τόλμησε να θέσει υποψηφιότητα»
Τι είπε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ για την επίθεση που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αναφορά στην εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της Αφροδίτης Νέστορα, πολιτεύτριας της ΝΔ, με θύμα τη μητέρα της, έκανε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο κατά τη διάρκεια διεθνούς διάσκεψης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με αντικείμενο την «αναζωπύρωση της πολιτικής τρομοκρατίας».
Ο Ρούμπιο ανέφερε την πρόσφατη επίθεση ως χαρακτηριστικό παράδειγμα των συνεπειών της τρομοκρατικής βίας, δηλώνοντας:
«Βρίσκεστε εδώ επειδή πριν από δύο εβδομάδες μια 72χρονη γυναίκα υπέστη εγκαύματα σε ποσοστό άνω του 80% του σώματός της στο ίδιο της το σπίτι στην Ελλάδα. Και πέθανε, εκτελέστηκε από εμπρηστική βόμβα επειδή η κόρη της τόλμησε να θέσει υποψηφιότητα για δημόσιο αξίωμα».
Στη συνέχεια, αφού αναφέρθηκε και σε άλλες επιθέσεις με θύματα πολίτες σε διάφορες χώρες, ο Ρούμπιο απηύθυνε έκκληση για κοινή διεθνή δράση απέναντι στην τρομοκρατία, τονίζοντας: «Αυτό το κακό είναι πραγματικό. Χειροτερεύει. Δεν μπορούμε πλέον να το αρνηθούμε ή να το αγνοήσουμε. Ήρθε η ώρα να το εξαλείψουμε για πάντα. Πρέπει να σταθούμε απέναντι σε αυτή την αυξανόμενη απειλή. Το «America First» σημαίνει απόρριψη κάθε πολιτικής βίας».
Η Ευρώπη σε δύο στρατόπεδα για ενέργεια και προϋπολογισμό - Οι «σκληροί» και οι πιέσεις της Ελλάδας
Νέα καταγγελία κατά της Γκίλφοϊλ: «Έχω εκρηκτικό ηχητικό από την Ελλάδα που μπορεί να ρίξει τον Τραμπ»
Κατασχέθηκαν φιαλίδια από το ιατρείο της οδού Καρνεάδου για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Τι περιέχουν
AI και βιολογικά όπλα: Η προειδοποίηση της MI5 και η νέα ασύμμετρη απειλή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




