ΗΠΑ: Νέοι δασμοί «σιγοψήνονται» στον Λευκό Οίκο
Αναμένεται να επηρεάσουν και την Ε.Ε.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Νέοι δασμοί σε βάρος περίπου 60 οικονομιών αναμένεται να ανακοινωθούν «σύντομα», προέβλεψε σήμερα ο αντιπρόσωπος του Λευκού Οίκου για το Εμπόριο (USTR), Τζέιμισον Γκριρ, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο CNBC.
Την ώρα που οι υπηρεσίες του ξεκίνησαν έρευνες για ορισμένες εμπορικές πρακτικές, στοχεύοντας κυρίως την αναγκαστική εργασία, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται έως το τέλος της εβδομάδας και «θα δούμε σύντομα κινήσεις», ακόμα κι αν «δεν μπορώ να προσδιορίσω το χρονοδιάγραμμα», δήλωσε ο Γκριρ.
Αυτοί οι δασμοί, που θα μπορούσαν να επιβληθούν σε βάρος των κυρίων εμπορικών εταίρων των ΗΠΑ, μεταξύ άλλων και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ αναμένεται να αντικαταστήσουν τους προσωρινούς δασμούς 10% που εισήγαγε ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά την ακύρωση από το Ανώτατο Δικαστήριο εκείνων που τέθηκαν σε ισχύ τον περασμένο χρόνο.
«Η ΑΙ μπορεί να μας σκοτώσει όλους» - Ερευνητής της Google εκπέμπει SOS
Νέες αφίξεις στα ψηφοδέλτια της ΝΔ - Τα γνωστά ονόματα που ρίχνονται στο κυνήγι του σταυρού
Τρόμος στον αέρα: Boeing 737 «διαλύεται» λίγο μετά την απογείωση - Βίντεο-σοκ
Θάνατος Μαζωνάκη: Μαραθώνιες οι απολογίες των δύο γιατρών - Η Γάκα αρνείται ότι υπήρχε δόλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




