Πανικός σε ταυρομαχία στην Κολομβία: Ταύρος πήδηξε στις εξέδρες – 4 τραυματίες
Μία γυναίκα ποδοπατήθηκε στις εξέδρες, ενώ ακόμη τρία άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση του ταύρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε ταυρομαχία στην Κολομβία, όταν ένας εξαγριωμένος ταύρος όρμησε στις εξέδρες, τραυματίζοντας τέσσερις θεατές.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε ταυρομαχία στην Καστίγια της Κογιάιμα, στην επαρχία Τολίμα. Ο ταύρος αφήνεται ελεύθερος στην αρένα ενώ πολίτες εισέρχονται στο χώρο να τον προκαλέσουν.
Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.
Ξαφνικά, ο ταύρος άρχισε να τρέχει κατά μήκος της αρένας και, χωρίς προειδοποίηση, πήδηξε στις εξέδρες, σκορπίζοντας τον τρόμο στους θεατές. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο.
Οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν. Κάποιοι επιχείρησαν να εγκαταλείψουν το στάδιο, ενώ άλλοι πήδηξαν μέσα στην αρένα, η οποία είχε ήδη αδειάσει, προκειμένου να γλιτώσουν από το εξαγριωμένο ζώο.
Μία γυναίκα ποδοπατήθηκε στις εξέδρες, ενώ ακόμη τρία άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση του ταύρου.
Οι τέσσερις τραυματίες δέχθηκαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες από διασώστες και στη συνέχεια διακομίστηκαν σε κοντινά νοσοκομεία. Λίγη ώρα αργότερα, ο ταύρος τέθηκε υπό έλεγχο και απομακρύνθηκε από τον χώρο.
TORO EMBISTE LAS GRADAS Y DEJA VARIOS LESIONADOS EN COLOMBIA
— News On Demand (@OnDemand_News) July 24, 2026
🇨🇴| Varias personas resultaron heridas luego de que un toro se lanzara hacia las gradas durante una corrida en el municipio de Coyaima, Tolima, Colombia. El incidente provocó momentos de pánico entre los asistentes y… pic.twitter.com/CSeHsJrTzQ
«Δεν είναι πολιτισμός, είναι βαρβαρότητα»
Μετά το περιστατικό, ο γραμματέας Εσωτερικών της επαρχίας Τολίμα, Ρικάρντο Σουάρες, καταδίκασε με σκληρή γλώσσα τη διοργάνωση.
«Ο ταύρος πήδηξε προς το σημείο όπου βρίσκονταν οι θεατές και επιτέθηκε σε αρκετούς από αυτούς», δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
«Πρέπει να στραφούμε σε νέες μορφές ψυχαγωγίας και εκδηλώσεις που πραγματικά προάγουν τον πολιτισμό της Τολίμα. Το περιστατικό αποδεικνύει ότι αυτή η βαρβαρότητα δεν είναι ούτε πολιτισμός ούτε γενναιότητα. Οι ταυρομαχίες πρέπει να σταματήσουν. Πρόκειται για μια αποκρουστική πρακτική που δεν προσφέρει τίποτα στην κοινωνία», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την οργάνωση Humane World for Animals, περίπου 180.000 ταύροι σκοτώνονται κάθε χρόνο σε ταυρομαχίες παγκοσμίως, ενώ χιλιάδες ακόμη τραυματίζονται ή θανατώνονται σε αντίστοιχες παραδοσιακές εκδηλώσεις.
Παραμένει το μυστήριο στη Σύρο: Ιατροδικαστική και κινητά θα ρίξουν «φως» - «Δεν είχε ανάγκη να κλέψει» υποστηρίζει φίλη της
«Οπλισμένος και επικίνδυνος»: Άφαντος ο δράστης της επίθεσης στο Βερολίνο - Ήταν υποστηρικτής του ISIS
Πανικός σε ταυρομαχία στην Κολομβία: Ταύρος πήδηξε στις εξέδρες και τραυμάτισε θεατές - Δείτε βίντεο
Η Apple αναβαθμίζει το πιο κρυφό εργαλείο του iMessage! Τι αλλάζει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



