Wikileaks: Η υγεία του Ασάνζ επιδεινώνεται
Ο ιδρυτής των WikiLeaks είναι πολύ άρρωστος για να εμφανιστεί μέσω βιντεοσύνδεσης από βρετανική φυλακή ακρόαση για το αίτημα έκδοσης των ΗΠΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι ΗΠΑ έχουν ζητήσει την έκδοση του Ασάνζ, ο οποίος συνελήφθη στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο μετά την άρση της ασυλίας του από το Κίτο. Αντιμετωπίζει συνολικά 18 κατηγορίες στις ΗΠΑ και δεκαετίες φυλάκισης αν καταδικαστεί.
«Στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου καλά», δήλωσε ο δικηγόρος του Ασάνζ, Γκάρεθ Πιρς. Η δικαστής Έμα Άρμπουτνοτ είπε: «Δεν είναι πολύ καλά».
Τα WikiLeaks ανακοίνωσαν ότι ανησυχούν πολύ για την υγεία του Ασάνζ και ότι έχει μεταφερθεί στη νοσοκομειακή πτέρυγα της βρετανικής φυλακής Μπέλμαρς όπου κρατείται. Η υγεία του επιδεινώθηκε στη φυλακή και έχει χάσει πολύ βάρος, ανέφεραν τα WikiLeaks. Η επόμενη ακρόαση στο αίτημα έκδοσης έχει οριστεί για τις 12 Ιουνίου.
Διαβάστε ακόμη
Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αποπομπή της Γκίλφοϊλ - Ο προσωρινός διάδοχος και τα επόμενα βήματα
Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη - Η εικόνα για την Αττική και οι περιοχές που κινδυνεύουν
«Βρήκα το μωρό μου κατάμαυρο»: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των επιζώντων στη δίκη για τα Τέμπη
Απίστευτη απάτη: Εκμεταλλεύτηκε την τηλεργασία και δούλευε σε 5 υπουργεία ταυτόχρονα - Πώς τον έπιασαν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



