Τραγωδία στον Ρήνο: Τρεις νεκροί από βύθιση φουσκωτού
Ένα μικρό κορίτσι αγνοείται ενώ ακόμα ένα έχασε την ζωή του σύμφωνα με τις Αρχές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα μικρό κορίτσι, έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν ανατράπηκε ένα φουσκωτό στον Ρήνο, στο ύψος του Ζερστέμ της βορειοδυτικής Γαλλίας, πάνω στα σύνορα με τη Γερμανία. Άλλο ένα κοριτσάκι αγνοείται, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
«Τρεις άνθρωποι πέθαναν. Μεταξύ αυτών ήταν ένα 6χρονο κορίτσι και ένας αυτόπτης μάρτυρας που προσπάθησε να σώσει τους επιβαίνοντες», ανέφερε η περιφέρεια του Κάτω Ρήνου σε ανακοίνωσή της.
Άλλος ένας από τους επιβαίνοντες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και η κατάστασή του κρίνεται "σχετικά σοβαρή".
Το Codis, το κέντρο επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης της περιφέρειας, διευκρίνισε ότι το μικρό σκάφος, "ένα είδος κανό", όπως το περιέγραψε, ανατράπηκε γύρω στο μεσημέρι και "πολλοί άνθρωποι πήδηξαν στο νερό" για να σώσουν τους επιβάτες.
Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί σημαντικές δυνάμεις, γαλλικά και γερμανικές, όπως ελικόπτερα, δύτες και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι προκειμένου να εντοπίσουν το παιδί που αγνοείται, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία.
Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στη 16χρονη που μαχαίρωσε τη συμμαθήτριά της στην Κυψέλη
Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
Αίγιο: Βγήκαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας του μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό - Τι έδειξαν
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



