Έκρηξη στη Ρωσία: Τουλάχιστον 70 οι τραυματίες στο εργοστάσιο
Ένας εκ των τραυματιών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο εργοστάσιο Κριστάλ στο Ντζερζίνσκ, στην κεντρική Ρωσία, όπου νωρίτερα το Σάββατο σημειώθηκαν εκρήξεις, έγινε γνωστό από το κέντρο επιχειρήσεων έκτακτης ανάγκης, την ώρα που 79 άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό. «Η πυρκαγιά στο εργοστάσιο Κριστάλ κατασβήστηκε» αναφέρουν οι αρχές.
Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 42 τραυματίες. Πέντε κτίρια του εργοστασίου και σχεδόν 180 κτίρια στην ευρύτερη περιοχή υπέστησαν ζημιές από την έκρηξη. «Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 79 άνθρωποι αναζήτησαν ιατρική βοήθεια μετά την έκρηξη στο Κριστάλ: 38 εργάτες του εργοστασίου και 41 κάτοικοι της πόλης. Δεν υπάρχουν παιδιά μεταξύ των τραυματιών» επισημαίνεται σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας. Δεκαπέντε άνθρωποι νοσηλεύονται, ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Όπως μεταδίδει το Interfax, επικαλούμενο τους υπεύθυνους του εργοστασίου, ο διευθυντής του είχε απολυθεί «στην κυριολεξία μία ημέρα πριν» από την έκρηξη για παραβίαση των κανόνων ασφαλείας νωρίτερα αυτόν τον χρόνο. Ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για μια έκρηξη που είχε συμβεί τον Απρίλιο κι είχε καταστρέψει ένα τμήμα του εργοστασίου.
Ερωτήματα για τον θάνατο του 17χρονου στην Κίμωλο: «Κλειδί» η νεκροψία - «Δεν υπήρχε ρελέ ασφαλείας» λέει η μητέρα του
Ολυμπιονίκης στο skate συγχρόνισε το άλμα του με την έκλειψη Ηλίου
Είναι επίσημο! Στο Μπουργκάς η Eurovision 2027 - 11,13 και 15 Μαΐου τα τρία σόου
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα: Θερμικές κάμερες «χτενίζουν» την Αττική - Έκλεισαν Λυκαβηττός και Πεδίον του Άρεως
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



